Storitve

Pravno svetovanje in storitve

Za vas opravljamo vse potrebne storitve in svetovanja v zvezi s pravnimi vprašanji.

Pravno podporo ponujamo v sodelovanju z ugledno odvetniško pisarno ter priznanimi odvetniki in pravniki s področja nepremičnin, ki našim strankam omogočajo preprost, hiter, varen in diskreten potek prodaje, odkupa, oddaje ali najema nepremičnine.

Svetovanje in storitve v zvezi z zemljiško knjigo

Smo odlični poznavalci nepremičninskega trga in vam nudimo svetovanje ter celovito podporo pri opravljanju storitev povezanih z zemljiško knjigo. Pripravimo vam vso potrebno dokumentacijo, preverimo podatke o lastništvu in vpisih v zemljiško knjigo ter za vas izvedemo postopke vzpostavitve etažne lastnine. 

Tako vam zagotovimo pravno varnost ter hiter in diskreten potek prodaje, nakupa, oddaje ali najema nepremičnine.

Vaši nepremičnini povečujemo vrednost

O nakupu ali najemu nepremičnine po navadi odloča prvi vtis. Zato je kvalitetna predstavitev vsaj tako pomembna kot nepremičnina sama.

Za vas pripravimo celovit predlog predstavitev vaše nepremičnine, vključno z nasveti, kako z minimalističnimi posegi dvigniti njeno vrednost. Tako se bo vaša napremičnina prodala ali oddala hitreje in za višjo prodajno ali oddajno ceno.

Nakup nepremičnine kot donosne naložbe

Razmišljate o nakupu nepremičnine, ki vam bo služila kot investicijska naložba? Ali pa kupujete stanovanje, hišo ali poslovni prostor, ki ga ne najdete v naši bazi oglaševanih nepremičnin?

Stopite v stik z nami. V ponudbi imamo tudi nepremičnine, ki jih zaradi diskretnosti ne oglašujemo.