O nas

Skupina Reed group d.o.o. postaja vedno bolj prepoznaven ponudnik storitev s področja projektiranja, razvoja in nadzora nepremičninskih projektov v slovenskem prostoru.

Pomemben del našega poslovanja predstavljajo tudi storitve nepremičninskega poslovanja, kjer s širokim poznavanjem nepremičninskega trga in celovitim prodajnim pristopom strankam nudimo učinkovite in inovativne rešitve.

Poskrbimo za celovito in zanesljivo podporo pri prodaji, nakupu, oddaji ali najemu vseh vrst nepremičnin.

Naše vodilo je osebni pristop

Iskanje nepremičnine, ki bo postala vaš novi dom je za marsikoga stresno, zahtevno in dolgotrajno. Zato smo pri ponudbi nepremičnin, v katerih bi zlahka živeli tudi sami, popolnoma osredotočeni na bivanjske potrebe in želje naših strank.

Naši strokovno usposobljeni svetovalci svoje delo opravljajo predano in z vso odgovornostjo do strank na katere ne pozabimo tudi po opravljenem poslu. Z ekipo izkušenih arhitektov vam pomagamo tudi pri osvežitvi novega doma ali pa za vas pripravimo koncept celovite prenove.

Trajnostni razvoj je naša dolgoročna usmeritev

Prepričani smo, da trajnostni razvoj prinaša boljšo prihodnost. Naše inovativne projektne rešitve in spoštovanje njihove življenjske vrednosti prispevajo k trajnostnemu razvoju in gospodarnosti zgradb in infrastrukture. Našim strankam pa zagotovijo varno in brezčasno naložbo.